in English | Svenska
Yleistä | Varaukset | Turnaukset | Galleria
Ajo-ohjeet | Yhteystiedot | FaceBook

Vuorojen varaaminen

Tarjolla on vakiovuoroja ja irtovuoroja. Vakiovuorot ovat pääsääntöisesti arkisin. Tämän järjestelyn idea on pitää viikonloput vapaana kauempaa tulevia satunnaisia vierailijoita varten. Irtovuoroja voi varata kaikille vapaille ajankohdille.

Vuoron kesto on puolitoista tuntia (90 min). Vuorot on ajateltu 4 - 10 hengelle. Perushinta 28 € on neljälle hengelle, lisäpelaajista tulee 3 € lisämaksu per henkilö.

Alennukset

Vaasa Beach Club:n jäsenmaksun maksaneille jäsenille annetaan vuorosta alennusta 4 €. Lisäksi kesä-heinäkuun vuoroista annetaan 50% alennus.

Irtovuorot

Irtovuorot varataan varauskalenterin kautta. Vuorot varataan rastimalla kalenterista haluttu vuoro tai vuorot, ja täyttämällä sivun alaosaan varaajan yhteystiedot. Saat sähköpostiisi varmistusviestin, johon vastaamalla vahvistat varauksen.

Jos haluat varata vuoron kauemmas tulevaisuuteen tai kuluvalle viikolle, lähetä sähköpostia osoitteeseen info(at)biitsihalli.fi.

Irtovuoron maksaminen

Saat varausvahvistuksen mukana ovikoodin, jolla pääset sisään halliin. Varaus on voimassa vasta, kun olet vahvistanut sen. Niin kauan kuin vuoro on vahvistamatta, voi joku muu varata sen. Vuorot laskutetaan jälkikäteen varauksen tehneeltä henkilöltä. Vuoron voi maksaa myös Tyky-kuntoseteleillä. Jätä setelit merkityssä kirjekuoressa hallilla olevaan postilaatikkoon.

Vakiovuorot

Jos haluat jokaviikkoisen vakiovuoron, lähetä sähköpostia osoitteeseen info(at)biitsihalli.fi.

Ovikoodi

Saat varausvahvistuksen mukana myös numerokoodin, jolla pääset hallin ovesta sisään. Ovi on hallin pitkällä sivulla, metsän puolella. Hallilla on nauhoittava kameravalvonta.

Katso myös hallin säännöt

Päivitetty 01.11.2016© Biitsihalli.fi 2016